Carinsko posredovanje

Međunarodna robna razmjena s područjima izvan carinskog područja EU, prijenos ekonomskog vlasništva uključuje svakako i špeditera, carinskog posrednika kako bi tijek međunarodne trgovine imao sve norme jamstva kakvoće, sigurnosti i neometani tijek.

 

Naš posao je primjeniti sve izvozne i uvozne formalnosti u skladu sa carinskim propisima i mjerama trgovinske politike, te osigurati njihovu pravilnu primjenu.

 

Naš rad je pouzdan iz perspektive državnih tijela i perspektive poslovnih parnera, jamčimo transparentnost i ravnopravnost gospodarskim subjektima. AEO certifikat nam je priznanje za uloženi trud, znanje, viziju i strategiju, a donosi nam određene pogodnosti diljem EU i lojalnost naših partnera.

 

Carinski propisi

Nakon pribavljanja,provjere i pripreme dokumentacije primjenjujemo potrebne odredbe u skladu sa carinskim propisima svojstvenima za zastupanje za stavljanje robe u carinski postupak.

Jamčimo odgovornost i ispravnost carinskih deklaracija i njihovo pravovremeno podnošenje.

Odgovaramo svojim postupcima pred carinom za stavljanje robe podnesene carini u carinski dopušteno postupanje uz primjenu svih pravnih formalnosti u skladu sa carinskim propisima.

 

Vodimo računa o proaktivnim tehnološkim ulaganjima  kako bi se obvezatno elektroničko poslovanje i razmjena podataka  sa carinskim tijelima (e-komunikacija) odvijala što jednostavnije.

Jamčimo poštivanje  i provedbu relevantnog zakonodavstva, carinskog zakona unije.

Želite surađivati s nama?

Kontaktirajte nas