O nama

MASTER ŠPED je tvrtka koja promovira uporan i pošten rad, znanje, potiče poduzetničke kvalitete uspjeha, povjerenja, pravednosti i prijateljstva.

Prijelomna vremena, uvjete neizvjesnosti i krize mi smo pobijedili uz inovanitivne snažne ideje, kreativnost, poslovne modele i planove sa visoko zacrtanim standardima.

 

AEO certifikat

Nositelji smo AEO certifikata europske unije, povlastice za  brže i jednostavnije carinjenje, našeg postignuća u primjeni znanja i iskustva u poslovanju. Status AEO je međunarodno priznata oznaka kvalitete  tvrtke koja ispunjava sve propisane kriterije  u višegodišnjem periodu. Mi smo dokazali kvalitetu usluge, stručnost i znanje, sigurnost poslovanja, financijsku stabilnost, poslovanje u potpunosti sa carinskim propisima, sigurnost u čuvanju dokumenata, povjerljivost podataka, stabilnost bankovne garancije, visoke standarde vođenja poslovne evidencije i proaktivna tehnološka ulaganja.

 

Nositelji smo AAA  bonitetne izvrsnosti

 

Pozitivne promjene koje donosimo mijenjaju sustav i odnose, a lojalnost klijenata je nagrada i hvala za trud. Naš rad  je uvijek ambiciozan, dosjetljiv, snalažljiv, dobro organiziran, informiran i etičan.

Izgrađena svijest o organizacijskoj infrastrukturi i sposobnostima, proaktivna tehnološka ulaganja, informiranost i pridržavanje sigurnosnih propisa, posebna koncepcija i aktivnosti sa ugrađenom socijalnom komponentom osiguralo nam je prepoznatljivost na globalnoj i lokalnoj razini.

Mi imamo realan sustav vrednovanja kvalitete suradnje i postignuća i osobito cijenimo zajednički uspjeh.

 

Hvala našim dugogodišnjim partnerima i prijateljima na zajedničkom radu i uspjehu.

Želite surađivati s nama?

Kontaktirajte nas